Onder het menu-item "Mijn Profiel" vindt u alle informatie die u bij ons hebt ingevoerd. Op dezelfde plaats, kan de volgende informatie worden aangepast:

- Persoonlijke gegevens

- Zakelijke gegevens

- Rekeningen

- Fiscale registratie

Als u een wijziging aanbrengt, moet u die eerst bevestigen door op de gele knop "Toepassen" te klikken. U vindt deze knop rechts onderaan op de pagina.

Bovendien kunt u onder "Mijn profiel" ook uw wachtwoord wijzigen of, indien nodig, uw account verwijderen. U vindt de knoppen onderaan de pagina, links van de knop "Toepassen".