Op de plaats van het voertuig overhandigt u uw afhaalbewijs aan de verkoper en houdt u uw identiteitsbewijs klaar voor een controle van uw persoon. Indien u het voertuig niet persoonlijk komt ophalen, moet u de ophaalautorisatie invullen die bij het ophaalbewijs is gevoegd en een kopie van uw identiteitsbewijs bijvoegen voor de overhandiging van het voertuig. Bij de overhandiging van het voertuig en de documenten ontvangt u van de verkoper ter plaatse een overhandigingsbewijs. Hierop vindt u een QR-code en een 6-cijferige handover PIN. Om de ophaling van het voertuig te bevestigen, bieden wij u twee opties aan:

1) Automatische afhaalbevestiging via QR-code U kunt de QR-code scannen met de camera van uw mobiele telefoon of met een QR-code-app. U wordt doorgestuurd naar pin.caronsale.de en de afhaling wordt automatisch bevestigd.

2) Afhaalbevestiging door invoer van de pincode U gaat via de internetbrowser naar pin.caronsale.de. Hier kunt u de afhaal-PIN invoeren en de afhaling met één klik bevestigen. U kunt de PIN ook invoeren in het gedeelte Mijn aankopen / Afhalen.

Indien het voertuig niet op tijd wordt opgehaald, worden vanaf de 9e dag stallingskosten aangerekend. Meer informatie hierover vindt u in onze Algemene Voorwaarden.